Acasa  /  Despre noi

Despre noi

    Firma Mediafag şi-a început activitatea în anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clienţilor imaginea de care aceştia au nevoie. Fiind prima agenţie de acest gen din Făgăraş, am constatat că există interes din partea societăţilor comerciale din Zona Făgăraşului şi chiar din ţară, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare.

    Mediafag este o companie specializată în servicii de promovare. Diviziile media, on-line, promovare si turism, fac posibil ca firma noastră să vă poată oferi imaginea de care aveţi nevoie. În cei 6 ani de activitate, Mediafag a devenit parteneră şi lucrează cu foarte mulţi clienţi, în nenumărate proiecte, în toată ţara. Dintre parteneri, amintim Antena1, Vodafone, Orange, Strabag, FRH etc. Printre clienţii Mediafag se numără Domo, BlachDom România, InexDor, Crispadin, Navimo, Mitmetal etc.

Prin deciziile sale, Mediafag vă asigură o varietate de servicii din sfera relaţiilor publice şi publicităţii, astfel încât afacerea ta să se dezvolte eficient şi sigur. Ne considerăm o agenţie inovativă, care jonglează cu mix-ul de canale media şi ideile simple pentru a construi prestigiul unui brand.

Mediafag este agenţia care vă oferă imagine corporativă totală: branding, creaţie, design, identitate, inscripţionări, print, promoţionale, web.

Ceea ce diferenţiază Mediafag de celelalte firme similare sunt experţii noştri, precum şi faptul că ne sprijinim clienţii în promovarea produselor sau a brandurilor.