Acasa  /  Media  /  Esti pe pagina

Media

    TELEVIZIUNEA FĂGĂRAŞ “tvf” cu sediul în Făgăraş, emite din 19 februarie 1998 şi putem spune că a venit ca o completare la emisiunile televiziunilor naţionale.A apărut din dorinţa de a găsi o alternativă, din “setea” de a vedea şi altceva decât programele televiziunii de stat, acolo unde doar undele acesteia ajungeau. Acestei nevoi i-a răspuns un grup de tineri entuziaşti.

    Mediafag SRL, deţinătoarea licenţei de televiziune “tvf” este o societate cu capital integral privat şi reprezintă rezultatul uneia dintre cele mai mari investiţii făcute după 1989 în mass-media locală.

TELEVIZIUNEA FĂGĂRAŞ “tvf” îşi propune să schimbe conceptul şi imaginea de televiziune locală din Făgăraş şi să ofere programe adecvate tuturor categoriilor de public. De la noi aflați primii ce e nou în Ţara Făgăraşului, ce fac oamenii cărora le-aţi dat votul, ce se întâmplă pe strada unde locuiți şi la ce să vă așteptaţi în zilele ce urmează.

Cu ezitările şi imperfecţiunile inerente oricărui început, cu ambiţii şi deziderate uneori mai înalte decât puterile, TELEVIZIUNEA FĂGĂRAŞ – “tvf” şi-a croit drum către inima şi mintea telespectatorilor săi. Odată cu prima emisie a apărut şi necesitatea acoperirii acesteia cu un program amplu şi divers. 24 de ore de emisie erau greu de susţinut de o televiziune dintr-un oraş de provincie, astfel ne-am afiliat, din 1999, postului naţional de televiziune Antena 1. Pentru acoperirea programului dispunem de un personal calificat, redacţional şi tehnic. TELEVIZIUNEA FĂGĂRAŞ – “tvf” emite, în prezent, prin eter pe canalul 28 UIF, iar programele acesteia sunt preluate de reţelele de televiziune prin cablu din judeţele Braşov şi Sibiu. Graţie reţelelor de televiziune prin cablu, aria de acoperire a postului este de aproximativ 80% din teritoriul judetului Braşov şi circa 30% din judeţul Sibiu.

Ca viziune editorială, suntem un post de televiziune echilibrat, puternic şi modern, orientat cu precădere spre analizarea şi rezolvarea problemelor comunităţii, cu accent pe producţia de ştiri, cât şi pe cea de reportaje şi emisiuni. Emisiuni realizate de oameni cu adevărat profesionişti care încearcă să aducă în casele telespectatorilor toate informaţiile necesare. Departamentul de Ştiri, cu o echipă rodată şi eficientă, aduce telespectatorilor un buletin de ştiri complet, cu informaţii de ultimă oră de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate. Nu lipsesc emisiunile tip talk-show. Ne menţinem preocuparea de a media relaţia dintre cetăţeni şi factorii de răspundere la nivel local, căutând soluţii pentru acele categorii de persoane aflate în dificultate.

În studioul nostru au poposit, ca protagonişti ai emisiunilor difuzate, cetăţeni şi oaspeţi de seamă, fie ei lideri politici, oameni de afaceri, oameni de cultură, miniştri, secretari de stat sau chiar preşedinţi. Nu au lipsit însă nici oamenii obişnuiţi, cu realizările lor remarcabile, cu preocupările şi opiniile lor. TELEVIZIUNEA FĂGĂRAŞ – “tvf” este televiziunea care a fost înfiinţată pentru telespectatorii săi.

Pentru a completa oferta noastră de informare a publicului vă prezentăm date despre singurul cotidian on-line din Țara Făgărașului, bzf.ro

Cotidianul on-line bzf.ro oferă reportaje realizate de oameni cu adevărat profesionişti care încearcă să aducă cititorilor toate informaţiile necesare. Echipa de redactori, rodată şi eficientă, aduce cititorilor informația de ultimă oră completă, de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate. Ne menţinem preocuparea de a media relaţia dintre cetăţeni şi factorii de răspundere la nivel local, căutând soluţii pentru acele categorii de persoane aflate în dificultate.